Välj en sida

Hallå hallå!

I lördags var det dags för oss att få rå om och umgås med några av våra fantastiska kunder och deras respektive – vilket innebar totalt 20 förväntansfulla gäster.
Vi bjöd in till en helkväll på anrika Hamburger Börs och Danny Saucedos show ”NU” med en 3-rätters middag och tillhörande drycker väntandes.
Kvällen började med förmingel och champagne så att alla fick möjlighet att bekanta sig lite med varandra innan vi visades till bords.

En Asian Fusíon meny presenterades av vår servitör och den innehöll thailändska räkbollar till förrätt, krispiga shortribs till varmrätt och en grillad mango med matchaglass och kokosflakes.
Mums! Nytt tänk kring maten och som vi förstod det så var det Danny själv som komponerat menyn. Smart!

~2723130

Vi var alla nyfikna på vad showen och Danny skulle överraska med och de flesta hade sett senaste ”Så mycket bättre” då Danny medverkade – vilket gjort att man blivit än mer nyfiken på den här killen!

Ett härligt snack vid middagen och det var verkligen en perfekt sammansättning av kunder som verkade finna varandra direkt. Ett perfekt upplägg för företag som vill lära känna sina kunder!
Väl efter maten så började showen – En magnifik inledelse med häftig teknik i ljus, ljud och effekter! När Danny äntrade scenen så möttes han av ett jubel!

IMG_4799IMG_4789IMG_4791

Vi var eniga om att vi nog aldrig skådat en sådan scenografi i en krogshow!
Dansare, musiker, ett stort betongblock på 1 1/2 ton som på scenen hissades, vreds åt olika håll, ändrade färger och utgjorde en stor del av rekvisitan.
Ljusspel i alla dess former och fantastiska nummer av Danny & co fick publiken att tjuta, vissla och applådera!
Danny berättade om sin barndom och karriär fram till idag och skratten haglade när han imiterade sin bolivianska mamma och de managers han haft under åren!
Han är inte bara en jäkel på sång och dans – han är också väldigt rolig, genuin och härlig på alla sätt!
Många låtar var med från ”Så mycket bättre” som de flesta sjöng med till. Från pianoballad till upptempolåtar med häftig koreografi av ingen mindre än Bounce-Benke (Fredrik Rydman)!

Slutnumret fick hela Börsen att stå upp och dansa, sjunga, jubla och man ville inte att kvällen skulle ta slut!!!
Ett fräscht, nytt sätt att producera och utföra en krogshow – 5 av 5 i betyg från oss! Och nu har Danny 20 nya fans, män och kvinnor i åldern 30 – 60 år… ?

Ja hörrni, den här killen har kommit för att stanna och vi ser fram emot att få följa hans karriär som garanterat kommer gå spikrakt uppåt i många år!
Tack Danny – You Are Amazing!

(Klicka här om du vill kika in på hur våra officiella Danny-paket för företagsgrupper ser ut)

danny2880x1300-48151-2520x