Välj en sida

Hej och välkommen till vår event-blogg!
”En TILL blogg…” tänker du? Nja, ”en NY blogg” tänker vi.
Vi saknade nämligen en informativ, rolig och matnyttig blogg i vår bransch där det tipsas om bra restauranger, konferensanläggningar och hotell, musikal-och krogshower, resmål och branschhändelser.
Allt samlat på ett ställe.
Den här bloggen kan vara intressant för dig som bokar en del åt företaget likväl som privat.
Här kommer vi uppdatera vad som händer inom de områden vi är verksamma i. Dvs ALLA våra områden och de är ju inte så få…
Reflektioner och idéer. Recensioner och tips. Även hur vardagen ser ut för oss i eventbranschen!
Och du är alltid välkommen att tycka till du med här på vår blogg!

För er som inte redan känner till oss – BSC Business Service Club och BSC Travel – så kommer här lite fakta…
Vi är ett team bestående av 13 glada, serviceinriktade och innovativa tjejer! Vi ÄLSKAR – JA, ÄLSKAR – att hjälpa företag med sina kund och personalevents.
Det har vi gjort sedan 1987 (nåväl, ingen av nuvarande medarbetare arbetade under 80-talet på BSC) – men en kollega vi har idag ”trillade” in under sent 90-tal som riktigt ung tjej.
Varje dag pratar vi med företag runtom i Sverige som behöver vår hjälp! Stimulerande så in i bomben och roligt som bara den – kanske tycker vi det är extra roligt just för att vi är så himla bra på det och kan så mycket? I vårt arbete ingår nämligen att scanna av marknaden. Hela tiden. Nya restauranger, shower, anläggningar, hotell, aktiviteter och spännande resmål. Det gör att vi är färskt uppdaterade på om vad som händer, vad man ska tänka på och vad man bör undvika.
Under fikan brainstormar vi kring olika kunduppdrag, nästa afterwork, skvallrar och har oss. Ibland ett energiskt tjatter med mycket skratt, ibland ett härligt lugn…
Vårt kontor ligger högst upp i ett av tornen vi GLOBEN med en makalös utsikt. Här finns både kaffe, frukt, godis, energi och en dryckeskyl (oftast fylld med champagne och öl), guldbollar i taket, doftljus på muggen och kristallkrona vid entrén.
Do we need to say more?

Så, ännu en gång – Välkommen till vår event-blogg!

Nu kör vi!

4570466