Välj en sida

Halloj!

Tiden som alltid rasar iväg och snart är det jul med allt vad det innebär. Trots full fart i tomteverkstan så har vi hunnit med kundresor till både Dubai, Palma, New York och Nice för att nämna några.
På agendan ligger nu närmast Amsterdam, Vilnius, Mallis (igen) och Berlin. Men innan vi drar iväg på dessa så ska vi genomföra alla julbord och fester…

Många var ute väldigt sent i år med sina julfester – förfrågningarna haglade in för grupper om 100-800 pers och med kort varsel är det en riktig utmaning att hitta lediga lokaler!
Men skam den som ger sig och tack vare fina och nära samarbeten så lyckades vi lösa de flestas önskemål. Tjoho för oss och våra duktiga samarbetspartners där ute!

tomteverkstan

BSC håller öppet i mellandagarna – dock har vi ingen julrea direkt – men då finns en lucka för återhämtning efter allt julfix och vi kan sluta tänka ”jul” för ett tag (typ 1 månad).
Vi har räknat ut att vi har mellan 15-20 genomföranden av alla slag per kväll nu under december (ons-fre) vilket är helt galet! Galet kul!
Första förfrågan för nästa års julfest brukar trilla in i januari. Det kan man kalla bra framförhållning! 🙂

Hur ska du fira julen? Är det ett traditionellt firande hemma med släkten, Kalle Anka, julklappar och skinkor?
Eller flyr du till varmare breddgrader och lapar sol? Sätten är många och inga är väl direkt fel. Det viktiga är väl att man får lite tid för avkoppling, ladda om och ställa siktet för nästa år?

Apropå nästa år.
2017 kommer bli magiskt – det vet vi. Vi fyller nämligen 30 år och det är så fantastiskt när man tänker att vi har hållit på sedan 1987!!!
Och det vore en underdrift att säga att man inte är stolt…
Det kommer att tjatas en del om detta 30-årsfirande framöver, för vi har stora planer på att fira under kommande året tillsammans med våra kunder och leverantörer!

30-ar
Hej så länge!