Välj en sida

Hallå hej!

Nu har vi varit i farten igen! Några av oss på BSC besökte igår Golden Hits, Kungsgatan 29, för att få uppleva höstens middagsshow ”25-årsfesten”.
Showen bestod bl a av flera härliga hits som framfördes med glädje, humor och skönsång av duktiga artister!
Maten och servicen var mycket bra och publiken (enligt våra iakttagelser) verkade riktigt roade. Precis som det ska vara under en middagsshow.

c4749f6d351acff025af43d67a71f738 Golden Hits, lillsyskonet till Wallmans, kan sin sak. Här får man mycket till en rimlig peng!
De har underhållit oss ”fölk” från alla delar av landet som kommer i busslass för att besöka Golden Hits, under många många år.
Och vi förstår varför det funkar så bra.

 

Golden Hits är folkligt, roligt, lättsamt. Inte minst deras efterföljande nattklubb som drar galet med folk!
Tre plan med musik för alla smaker och öron, barer där du slipper vänta i evighet att få beställa, dansglädje, spel, karaoke mm…
Här finns något för alla!

Faktum är att nattklubben har de längsta köerna i Stockholm och så har det varit i många år. Man förundras och imponeras – Golden Hits kan som sagt sin sak.
Så om du passerar Kungsgatan en fredag eller lördagkväll och ser en kö som ringlar sig ned mot Stureplan, så är det med största sannolikhet till Golden Hits.
Tur att vi på BSC har gästlista till våra kunder som vill göra ett besök! 😉

goldenhitsTips; vill du bjuda med kollegor, familj eller vänner på en rolig och upplevelserik kväll till en rimlig summa – så är det definitivt hit du ska ta dem! 

 

Hej så länge!
/Vännerna på BSC