Välj en sida

Halloj!
Vår bransch förändras allt som oftast och det gäller att hänga med. Förutom förändringar ute hos våra samarbetspartners och viss förändring av våra kunders behov –  så även här hos oss.
I takt med vår utveckling av verksamhetsområden så behöver vi då även se över våra resurser och kompetenser – så att vi alltid har ett fullgott team som kan ge det bästa till våra kunder i form av erfarenheter och kunskap.
Senaste året har vi gjort en hel del satsningar inom resesegmentet och inte helt obemärkt har den delen hos oss ökat markant!
Därav såg vi ett behov av att utöka vårt team av arbetsmyror med nya talanger med gedigen erfarenhet och kompetens inom just detta.
Låt oss presentera våra två nya pärlor som på kort tid kommit in i vårt härliga gäng och som är så duktiga att man baxnar!
(Trumvirvel)

Tataaaaa- Helena och Charlotte! 

helena_hjertonsson_01    charlotte_thorn_01

Helena –  vår stjärna för inkommande besökare – hon hjälper företag som ska få besök utifrån och som vill visa upp Sverige och Stockholm från sina bästa sidor.
Passande aktiviteter, restauranger, sevärdheter, guider, hotell och transporter – det är här Helena kommer in!
Hon vägleder och ger råd, bokar och agerar bollplank.
Och ALLTID med ett leende på läpparna!

Charlotte – vår resespecialist! Efter sina många många år i resebranschen lyckades vi lura hit Charlotte – och vi är sååå nöjda!
Ett reseproffs som kan det mesta och är en stjärna på Amadeus (bokningssystemet för bl a flyg).
Förutom resor är hon också en fena på konferenser och aktiviteter har vi upptäckt!

Jackpott för BSC!

Nu känns det som att vi är ett komplett team med allt det vi behöver!
Men vem vet – kanske kommer vi behöva utlysa ytterligare en ny tjänst till vårt härliga gäng innan året är slut?

myra