Välj en sida

Halloj!

En underbar fredag har avnjutits ute på Vaxholms hotell och Kastellet. Som alltid så var vi två här på BSC som planerat i hemlighet för vår egna kickoff.
Kollegorna fick instruktioner om vad som skulle packas med och vilken tid vi skulle samlas. Det fick bli kl 08.30 på kontoret. Vidare med taxi till Nacka Strand och Vaxholmsbåten ut.
Med nöd och näppe hann de med båten som fick tvärnita och lägga om mot bryggan då tjejerna tagit fel båtplats (!).
Jaja. Alltid trevligt med lite drama på morgonen. I egenskap av VD så var det tidigare upp i ottan för att med bil åka ut och förbereda för den stundande konferensen.
Det fick bli en champagnekonferens – bra start på dagen!

Efter förmiddagens konfererande bjöds det på en smarrig fisklunch på hotellets restaurang. Det blåste kraftigt ute och regnet fullkomligt rasade ner. Mysigt att sitta i restaurangen inne i värmen och se ut mot skärgården, vågorna och paraplyer som flög runt.
Lite mer konfererande och sedan på med bekväma skor och varma kläder! Regnet hade nu avtagit tack och lov…
Taxibåt över till Kastellet där utmaningen ”Lagkampen” väntade. Vi delades upp i 2 lag och fick välja lagnamn åt varandra: ”Snövit och de 3 dvärgarna” och ”Mumintrollen”. Japp – vi är snälla här mot varandra…
Eftersom vi är alla vinnarskallar så gör alla verkligen ALLT för att vinna! Hornen växte ut i samma sekund som lagledarna ropade: Starta nu!
Kartor delades ut och sedan bar det iväg för att lösa uppgifter och samla poäng på ön. I 80 min höll vi på. Klättra, räkna, leta i mörker och svara på gåtor! Tiden swisha iväg och vi hade SÅ ROLIGT!!!
Snövit med sina dvärgar vann.
Båten tillbaka för piff på rummen och sedan väntade en 3-rätters middag… Hur kvällen slutade? Jo, några flaskor vin i mysiga loungen med tjejerna = TONVIS MED SKRATT!

Då påminns man om hur viktiga ens kollegor är – att man har roligt tillsammans!

vaxholm