Välj en sida

Hallå hallåååå!
Så är nu sommarsemestrarna över för denna gång. Givetvis hoppas vi att alla har fått en härlig sådan och att man är åter till arbetet med ny energi & arbetsglädje!

imagesCA23EYPM_500
Vad viktigt det ändå är med återhämtning! Det märker man kanske först när man väl varit ledig i ett par dagar/veckor. När alla måsten och vardagsrutiner liksom ”försvinner” och varje semesterdag övergår till ett behagligt lunk. Tid för eftertanke, tid för själavård och tid för att ta hand om sina nära och kära på allra bästa sätt.

”Ladda batterierna”, säger man. Och det är precis vad vi alla här på BSC har gjort. Laddat om och laddat nytt! Och vi har bestämt oss för att tillsammans göra hösten fantastisk –  vi ska ha roligt, skratta, skapa och prova en massa nya, spännande saker. Givetvis tillsammans med våra fantastiska leverantörer och kunder!

Det är så mycket som händer i Stockholm nu med nya hotell, krogar, aktiviteter och flera spännande projekt på gång. Det formligen kokar i våra ”lilla” stad. Så vi rivstartar hösten med att springa runt och spana in allt nytt och skanna marknaden ordentligt – så att vi vet vad vi kan rekommendera!

BSC-Downtown-Camper-logga-vägg-667x500

SCANDIC DOWNTOWN CAMPER

Vi har kollat in Scandics nya signaturhotell Downtown Camper… hur coolt som helst!!
BSC-Downtown-Camper-lounge-667x628
BSC-Downtown-Camper-runt-bord-667x500
En smarrig lunch (tack!!) fick vi avnjuta också. Det är ett effektivt sätt som vi tycker är smart – kombinerade lunchen med visning.

BSC-Downtown-Camper-trapp-667x698
Hör av dig så berättar vi hur du här kan göra spännande möten på ett lite annorlunda sätt!

Vi ser fram emot en krispig höst och en sprakande vinter! 🙂