Välj en sida

Hallå hallååå!

Nu är det full fart i eventfabriken – producerande av stora konferensresor till 2017, sommarfester och vårens kundaktiviteter.
Inte MINST årets julfester och julbord som många i sista stund kommer på ska fixas!
Alltid samma sväng varje år – trots att vi med alla medel försöker påminna om att boka i tid för att få det man verkligen vill ha till rätt budget – är det som att många inte vaknar förrän nu?
Nu letar många med ljus och lykta efter vad som finns ledigt, till rätt prislapp och inte för långt bort. Inte helt lätt visar det sig.
Det är då en viss JULSTRESS kan komma krypande…

eric_-_julstress_153057c

Men luuugn… det är ju FANTASTISKT att såna som vi – BSC –  finns då!
För vi har ju kontakterna. Vi pratar dagligen med våra leverantörer och vet vad som finns ledigt, när och till vilket pris – och på en dag kan vi trolla fram en liten fin offert med ordning och reda på torpet.
Det är i såna här lägen våra kunder älskar oss – och vi dem! Det är många gånger vid det här tillfällena man får den där kicken, när man kan hjälpa till och få en kund lugn och belåten. 🙂
Till exempel här om dagen mailade en kund in och bad desperat om hjälp med att hitta en lokal för 300 pers till årets julbord, den populäraste torsdagen i december. ALLT var fullbokat enligt kunden.
”Icke”, sa vi. Och vips fick de en offert med prellad lokal, julmat och underhållning!
”JIPPIE”, sa kunden.

Happy Halloween!

277329e749d378f5c30752a9205e1665