Välj en sida

Halloj!
Nu är vi igång. På riktigt. Säsongen har börjat då alla företag ska konferera, planera nästa års vårresa, ha roliga aktiviteter med kunder och årets julfest för personalen.
Ja jisses. Mycket finns att erbjuda och vi måste ju självklart prova det som står inför oss att erbjuda våra kära kunder.
Därmed så startade vi med Wallmans Salongers nya höst-och vintershow! Vilken ensemble! Artister på hög nivå med både röst och charm som gav gåshud både här och där!
Maten komponeras i år av Edward Blom – ni vet, näringslivshistorikern, kulturhistorikern, gastronomen, TV-personligheten och författaren…?
En välväxt kille i sina bästa år med en härlig kalufs som älskar mat. Och dryck. Och livet. Verkar alltid så glad!

edward_blom1200
Har du ätit sniglar någon gång? Sniglar med vitlökssmör som kanske är det vanligaste – eller L´Escargot Provencal som det heter på franska…
Under Wallmanskvällen fick vi smaka på snigelsoppa komponerad av just Edward Blom. Passerade mörka sniglar med grädde och lite kryddor. Hur det smakade? Intressant… annorlunda.
Middagen bestod av flera olika väldigt goda rätter och ingen gick nog därifrån hungrig. Matupplevelsen i kombination med en väldigt bra show (med musik från olika tidseror och gamla godingar) gav kvällen ett MVG och vi lämnade Wallmans Salonger i liksom Edwards alltid lika sinnesstämning; GLADA!

We <3 Wallmans och konceptet är klockrent för en givande och underhållande afton till en rimlig peng!

snigelsoppa-001

Vad blir nästa show som vi besöker månne?