Välj en sida

Maria_Park_06

Sommaren är äntligen här – enligt kalendern i varje fall – men vi på BSC har ett något udda fokus just nu – nämligen jul! Vi är helt inne i detaljer kring hur många glas glögg som ingår och hur mycket julpynt lokalerna planerar för i år, för det är nu försäljningen drar igång på allvar inför årets julfester. Snurrigt, vi vet!

Tillbakablick
Årets fem första månader har varit starka för BSC och BSC Travel, det märks t ex genom att vi slagit flera historiska försäljningsrekord och nu strävar vi efter att hålla den starka trenden året ut. Vi har i år fått nya och mycket välkända varumärken som kunder genom rekommendationer – vi är så tacksamma och lovar att förvalta dem väl! Ser vi på bokslutsåret 2016 för BSC och BSC Travel så landar vi på nästan 39 miljoner kronor i försäljning. Receptet är ett fantastiskt arbete av duktiga medarbetare, grymma leverantörer och Sveriges bästa kunder!
Jag och vi är så stolta men vet samtidigt att det här bara är början på något större – det fullkomligen bubblar hos oss av nya och befintliga kunder och hela gänget här känner att ”vi är på gång” – vi är och har något unikt med BSC!

Nyheter
Några nyheter är BSC Premium Service – en prenumerationstjänst för företag med högsta möjliga servicenivå inom event, möten, resor och nöjen. Det fungerar på så vis att BSC agerar som en outsourcad eventavdelning för våra kunder, vår korta sammanfattning är: EVENTAVDELNING EXTRAVAGANZA. (Läs mer om det här.)

Under hela året kommer vi fortsatt att fira vårt 30-års jubileum. I maj så hade vi fest med kunderna på M/S Blue Charm (som ägs av Mikael Lindkvist som grundade BSC 1987) – du kan kika på mingelbilderna från festen här.

Höstterminen
Året som ligger framför oss nu ser väldigt spännande ut. Redan nu har vi flera inplanerade uppdrag som ligger 1-2 år framåt i tiden och allt pekar åt att det efter sommaren rasslar in ännu fler! Nöjda, lojala kunder sedan många år samt nya nyfikna kunder bidrar till ringar på vattnet som vi aldrig vågat hoppats på. Så det är bara för oss att fortsätta i samma anda som alltid och göra vårt yttersta för alla!

Glad sommar BSC

Sommartider hej hej
BSC har öppet som vanligt hela sommaren med några få undantag;
Under juli har vi öppet vardagar 8.30-16.00, lunchstängt 12-13. Vecka 30 stängt.

Presentkort-Blomma-BSC-logga

Kampanjen – sista chansen 30/6
Gör det enkelt för dig – låt oss jobba och ta fram förslag för er julfest! Skicka in en ny förfrågan senast 30/6 och vi postar direkt ett presentkort värt 250 kr hos Blomsterlandet till dig. Läs mer om erbjudandet här! 

Jag ser fram emot ett fortsatt grymt år tillsammans och jag hoppas att du fortsätter utmana oss till att bli ännu bättre framåt! Tack för ett fantastiskt år och ha nu en härlig sommar!

Maria Park
VD
BSC Business Service Club & BSC Travel
maria@bsc.se 08-702 00 70
www.bsc.se  www.bsctravel.se

index