Välj en sida

Hej på er,

Som eventbolag är vi ständigt ute och kikar på nya anläggningar och lokaler, något som vi gärna gör tillsammans med våra kunder. För det finns ju inte mycket som slår det personliga mötet och känslan av att uppleva hotell, lokaler och restauranger live.

Sagt och gjort … för någon vecka sedan sydde vi ihop en visningskväll i Stockholm City tillsammans med vår samarbetspartner Scandic Hotels. Ett upplägg som vi kört på andra ställen tidigare och som visar sig vara både uppskattat, effektivt, överraskande och informativt. Kort och gott en Dinnerhopping med tre ställen under en och samma kväll.
Ett koncept som för övrigt lämpar sig utmärkt med både personal och kunder.

Vi möttes upp på Scandic Continental mitt emot T-centralen, där det först blev en rundvandring bland deras konferenslokaler som erbjuder mötesrum för upp till 900 deltagare.

IMG_3554

Efter visningen var det dags för förrätt i deras trevliga matsal….

IMG_3555

 

IMG_3557dinnerhopping

I anslutning till baren högst upp på Continental har man gjort om några konferensrum till en förlängning av baren som man också kan abonnera,
supersnyggt och tar ca 70 pers på mingel.

Scandic_Continental_Capitol_The_View_2

När mat och dryck väl var intagna här strosade vi vidare upp till Haymarket vid Hötorget som slog upp sina portar i maj 2016. Dåtid, nutid och framtid förenas på ett spännande sätt i hotellets olika delar. Vackra Art Déco-detaljer har restaurerats till perfektion.

IMG_3561

IMG_3562

Här bjöds det på vamrätt och eftersom man gör en förflyttning blir det nu naturligt att man sätter sig bredvid någon ny och får stifta en ny bekantskap.

IMG_3563

Vi lät varmrätten sjunka ner med en frisk promenad bort till Scandics senaste tillskott Downtown Camper på Brunkebergstorg som öppnade så sent som i september i år. Här har man fantastiska mötesrum där man möts på andra sätt än i traditionella skol-eller biosittningar. Vad sägs om detta härliga rum där man även kan äta middag separat kvällstid?

IMG_3566

Här är ett av de större mötesrummen, det som är specifikt här är att alla har fast möblering i ett härligt avslappnat tema.

IMG_3568

IMG_3574

Det blev en mycket lyckad kundkväll, en i raden av aktiviteter som vi annordnar för våra Premiumkunder.
Är du intresserad av att blir premiumkund och ta del av de här typen av aktiviteter och mycket annat kan du läsa mer i bifogad länk Premium Service

Vi hörs snart igen…. Business Servie Club – Eventavdelningen Extravaganza